Bu siteyi gördünüz mü?

Flyler.com oldukça yenilikçi bir seyahat ilham sitesi. Nereye gitmek istediğinizi değil, ne yapmak istediğinizi seçiyorsunuz.

Mesela çocuklu tatil ve vizesiz yerler olsun diyebilirsiniz..
Sen hayal et, Flyler seni uçursun! www.flyler.com
Ya da deniz kenarı olsun, rock festivali olsun ve hava yağışsız olsun diye seçim yapabilirsiniz.
Tarihi ve kültürel gezi olsun, hava 20 derecenin üstünde olsun ve gece hayatı iyi olsun diye de seçebilirsiniz!

Flyler size en uygun seçenekleri anında getiriyor. Bununla da kalmıyor, şehir hakkında tüm ihtiyacınız olan bilgileri getiriyor. Turistik ısı haritası ile şehrin nereleri merkezi, nereler gezilesi görebiliyorsunuz. Otel rezervasyonunuzu da buna göre yapıyorsunuz. Uçak da oteller de belli filtrelerden geçmiş uygunluk ve ucuzlukta geliyor. Şehir merkezinden havaalanına gidiş geliş bilgisinden, şehrin pahalılık parametrelerine kadar birçok bilgi Flyler'da önünüzde!

Yani 3-4 saatlik gezi planı araştırmanızı 3-4 dakikaya indiriyor. Mutlaka göz atın.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Edirne Selimiye Camii Edirne Selimiye Camii, Gezilecek Yerler, Selimiye Cami, Edirnede bulunan, Osmanlı padişahı ıı. Selimin Mimar Sinana yaptırdığı camidir. Sinanın 90 bazı kitaplarda 80 olarak geç

Jupiter dedi ki...

Este es un anuncio para el público en general, estamos interesados en comprar riñones y trabajar con diferentes donantes de riñones para poder salvar a nuestros pacientes, si está interesado en vender un riñón, contáctenos, para que podamos confirmar si usted es un igualar para donar un riñón a nuestro paciente y grandes recompensas esperan a cada donante.
Contáctenos en nuestro correo electrónico: jupitermedicalcentreinc@gmail.com
o contáctenos en whatsapp: +1(515)293-5520